Castelul electric

Toți suntem o apă și-un pământ

O veche zicală din popor ne aduce aminte că suntem formați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, DAR cu siguranță nu locuia în Bonțida. Dumnezeu, în viziunea unui locuitor din Bonțida, trebuie să poarte cizme, pelerine, o gălăgie de anticorpi împotriva răcelii și dacă nu are cal, să-și poată închiria cu 100 RON unul… și să prindă pochemoni.

Ei bine noi am demonstrat că toți suntem!!!

În apă și-n pământ…

O experiență interesantă, pentru că am gustat din concerte doar 2-3 ore pe zi. Cel mai mult a contat resursa, resursa umană de calitate. Totul a pornit cu un drum nebun de frumos, unde eu am fost șofer și DJ, Iulia – copilot (#Iulia – nu vă luați de ea, e iubita mea și ne poate bate pe toți), Georgiana Ionescu – o știți de aici: https://www.youtube.com/watch?v=PvXxpm10F8Y, Ana și Nicoleta – colege din EFdeN, echipă de șoc.

Porniți din București, 2 ore mai târziu, am hotărât să recompensăm echipa de șoc cu o pauză în unul din mall-urile din Brașov, dominat fiind de sexul frumos. 3, trei, three, trois, drei ore mai târziu am plecat, spre Bonțida după câteva cumpărături ale fetelor. Recunosc, m-am răsfățat și eu puțin prin Vodafone Shop. Drumul a fost înfrumusețat de stația auto de tir pe care o utilizam în mod frecvent pentru a afla vremea/traficul către festival. Au urmat clipe de neuitat, o experiență Ionesco-Butaciană pe care o puteți urmări în vlog-urile 209 și 210 ale lui MARICIU de mai jos.

și

Ne-am distrat, am dansat și am întreținut atmosfera pe unde am umblat. Cluj, ești tare! Ne vedem în 2-3 săptămâni – UNTOLD.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *