VIATA E A TA

Un episod nou pe claudiubutacu.ro 🙂 și ce episod… Am luat parte la campania VIATA E A TA, inițiată de cei de la Academia Titi Aur. Un curs defensiv, în care am reluat informații teoretice și am pus în practică teorii legate de frânarea de urgență, sisteme electronice de frânare și control al tracțiunii sau cât de mult contează o diferență de 5km/h. A fost ocazia perfectă pentru a-mi aduce aminte că viața mea cât și a celorlalți participanți la trafic stă în mâinile șoferului în cele mai multe cazuri.

IMG_3183

Cursul de conducere defensivă ar trebui să fie lecția de bază pentru orice șofer și cei de la Academie fac o treabă grozavă, cu foarte multă pasiune și devotament. Nu vă imaginați că e vorba doar de raliuri sau macadam, ei au reușit să facă o adevărată armată de oameni care să ne readucă cu picioarele pe pământ când vine vorba de siguranță în trafic.

IMG_3180

Dacă dați click pe acest video de mai jos, luați parte la experiența trăită de mine la academie. Vă încurajez să faceți și voi acest curs! Pe curând!

Ocazia perfectă să ies cu aparatele în dotare și să testez viteza vântului. E greu la început, dar cu timpul va fi mai bine. Le mulțumesc și prietenilor: Claudiu Ciobanu și Pandutzu pentru imaginile puse la dispoziție.

Mirela (https://www.facebook.com/mirelasecan) faci o treabă extraordinară și mulțumesc mult de invitație. Până data viitoare, abia aștept următorul curs și să acumulez mai multă experiență în trafic.

La sfârșitul video-ului puteți vedea și vă sfătuiesc să nu încercați decât pe circuit, experiența mersului pe două roți, la o înclinație de vreo 60 de grade. Să nu puneți cafeaua în suport 🙂

Concluzia e clară, viața e a ta și sper să-ți pese și ție de viețile noastre când te urci la volan! Respectă limitele de viteză, grijă mare la condițiile nefavorabile și reia din când în când legislația și întrebările de teorie. Poate chiar și un curs de prim ajutor ar ajuta foarte mult! Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *